€ 2,50 Korting

Meer beleven Kasteel Middachten De Steeg 15 dec - 20 dec
Sluit venster x

Winterse sferen op Kasteel Middachten!

Ontdek met elkaar en geniet van de prachtige kerstopenstelling van kasteel Middachten in De Steeg bij Arnhem.

Sinds 1988 tovert Middachten haar huis ieder jaar volledig in kerstsferen en opent haar deuren voor het publiek. Destijds was zij een van de eerste huizen in deze traditie. In de loop der jaren is het evenement telkens aangepast aan de nieuwe maatschappelijke wensen.

Kerstlicht op Middachten
Dit jaar is er een nieuw evenement: tijdens Kerstlicht op Middachten worden historische personen van Middachten tot leven gebracht op Middachten. Het is een uniek evenement om te kijken, te luisteren, te ontmoeten en te proeven. Kortom, een festival voor het hele gezin om te genieten rondom de dagen voor kerst.

Wat gebeurt er in en om het kasteel?
Kerstlicht op Middachten biedt een bijzonder schouwspel in de openlucht. U volgt een lichtroute door de tuin en halverwege komt de geschiedenis tot leven door innovatieve lichtkunstprojectie met geluid op de gevels van het kasteel en de verbeelding van historische figuren door re-enacteurs, waardoor het verleden in het heden doorloopt. Licht, beeld- en geluidseffecten in een eeuwenoud decor.

Daarna kunt u genieten van de bloem-pracht en het kerstinterieur in het verlichte kasteel, om tot slot inkopen te doen op de kleinschalige kerstmarkt met handgemaakte kunst- en streekproducten.

Kerstlicht op Middachten vindt plaats van 15 tot en met 20 december 2016, dagelijks van 12.00 tot 20.00 uur. Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 12,50. Deze korting geldt voor 1 persoon per VIP-KAART.

Praktische informatie

Locatie: Kasteel Middachten
Adres: Landgoed Middachten 3, De Steeg
Wanneer: 15 december 2016
Tot en met: 20 december 2016
Telefoonnummer: 026 495 2186
Website: www.middachten.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust