Gratis

Museum Naturalis Biodiversity Center Leiden

Naturalis Biodiversity Center

Let op! I.v.m. de verbouwing van Naturalis is het grootste deel van het museum gesloten. In het Pesthuis (het entreegebouw) zijn tot de heropening steeds tijdelijke tentoonstellingen te zien. Voor de nieuwe tentoonstelling 'Op expeditie' kunt u hier online uw kaarten kopen.

Op Expeditie met Naturalis

Onderzoekers van Naturalis gaan regelmatig op expeditie naar verre oorden om onderzoek te doen. Zo leren we de natuur beter te begrijpen en te beschermen. Vanaf 24 juni kunt u in de huid kruipen van een onderzoeker om met het Expeditie-Doe-Boek in de hand van alles over de natuur te ontdekken. Beklim Mount Kinabalu in Borneo, neem een duik in de oceaan, ontdek het Caraïbisch gebied en verken het regenwoud van het Amazonegebied. Ook gaat u op (sloot)safari in Nederland, want ook in uw eigen achtertuin valt nog genoeg te ontdekken! 

Wildlife Photographer of the Year

Onderdeel van het zomerprogramma is de tentoonstelling Wildlife Photographer of the Year. ‘s Werelds beste natuurfoto’s van het afgelopen jaar zijn vanaf zaterdag 24 juni te bewonderen in Naturalis.

Over Naturalis

Naturalis wil een bijdrage leveren aan de kennis en waardering voor de natuur. Van biologie en geologie tot natuurlijke historie en biodiversiteit. Hun missie is die biodiversiteit te beschrijven, begrijpen en verklaren in het belang van het welzijn van de mens.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. Per VIP-KAART heeft u recht op één gratis ticket. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Naturalis Biodiversity Center
Adres: Darwinweg 2, Leiden
Telefoonnummer: 071 751 96 00
Website: www.naturalis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust