10% Korting

Dans Theater de Schalm Veldhoven 4 jan
Sluit venster x

Ga naar deschalm.com

Ne Me Quitte Pas

Na vijf uitverkochte theatershows in 2011 toont choreografe Isabelle Beernaert nu een geheel vernieuwde versie van haar veelgeprezen dansstuk Ne Me Quitte Pas. In Ne Me Quitte Pas verbeeldt Isabelle de door Jacques Brel bezongen verloren liefde:

“…laat me niet alleen
vergeet de strijd, vergeet de nijd
laat me niet alleen,
die domme tijd vol misverstand,
vergeten want het was verspilde tijd…”

Een dansverhaal, ondersteund met sfeervolle film en projectie over de absolute hoogtepunten en dalen van de menselijke emoties.

Modern choreografe Isabelle kan als geen ander zo aangrijpend de liefde, passie maar ook de vertwijfeling en verwarring verbeelden met temperamentvolle dans. Haar veelzijdigheid laat dansers van verschillende stijlen intens schitteren op o.a. muziek van Jacques Brel, Edith Piaf, Damien Rice, Adele, Astor Piazolla, Erik Satie en Bach.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op kaarten van € 32,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. De aanvang is om 20.30 uur.

Beeld: Lieve Blancquart

Praktische informatie

Locatie: Theater de Schalm
Adres: Meiveld 3, Veldhoven
Wanneer: 4 januari 2017
Telefoonnummer: 040 253 35 78
Website: deschalm.com

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Rutger & Walter - Übermensch
Theater, Veldhoven

De nieuwe mens is in aantocht. Technologie gaat ons radicaal veranderen. Maar willen we dat wel?

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust