Gratis

Museum Nijntje Museum Utrecht

nijntje museum

Het nijntje museum is hét museum waar peuters en kleuters spelenderwijs hun wereld ontdekken. Samen met nijntje en haar vriendjes gaan zij op avontuur in de wereld in het klein. In tien themaruimten wordt de wereld om ons heen getoond, waarvoor de prentenboeken van Dick Bruna de inspiratie vormen. Zo is er het huis van nijntje, de dokter en de dierentuin. Kinderen stappen hier écht in de wereld van nijntje en haar vriendjes.


Kruipen, zoeken, ruiken, dansen: spelenderwijs leert een kind zoveel meer! Een bezoek aan het nijntje museum is een actieve ontdekkingstocht die kinderen niet zullen vergeten.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. We raden u echter wel aan vooraf een (voor VIP-KAARThouders gratis) e-ticket aan te schaffen. Bestel uw ticket eenvoudig online via nijntjemuseum.nl. Voor VIP-KAARThouders is het e-ticket uiteraard gratis (geldig voor 1 persoon, namelijk de VIP-KAARThouder). Bij de bestelling kunnen tegen betaling ook tickets worden toegevoegd voor kinderen en/of niet-VIP-KAARThouders.

Praktische informatie

Locatie: Nijntje Museum
Adres: Agnietenstraat 2, Utrecht
Telefoonnummer: 030 236 2399
Website: nijntjemuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust