€ 2,50 Korting

Theater Stadsschouwburg Groningen Groningen 6 okt - 15 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.de-oosterpoort.nl

Noord Nederlands Toneel - All Inclusive

'All Inclusive’ is het afscheid van het huidige artistieke team van het Noord Nederlands Toneel. Na acht jaar komt er een feestelijk einde aan het theatertijdperk van het NNT onder de bevlogen leiding van Ola Mafaalani en Ko van den Bosch. Nog één keer komt het gezelschap met een voorstelling die barst van de bruisende energie.

‘All Inclusive’ sleurt u mee in het rumoerige leven van een groep stamgasten, een gemeenschap van gelijkgestemden die voor één avond de oplossing vinden, die de dag daarop vergeten is. Een dement universum waaruit we pas verlost raken door de komst van de Nieuwe Gasten.

Ko van den Bosch schrijft de tekst op basis van gesprekken met Amnesty International en vluchtelingen. Volg Ola, topacteurs als Malou Gorter en Bram van der Heijden, en musici van de Eef van Breen Group, in deze parade richting een gedroomde uitweg.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op try-out kaarten van € 12,50 (6 t/m 8 oktober) of op normale kaarten van € 22,50 (9 t/m 15 oktober). Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Groningen
Adres: Turfsingel 86, Groningen
Wanneer: 6 oktober 2016
Tot en met: 15 oktober 2016
Telefoonnummer: 050 36 803 68
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Demonen
Theater, Groningen

Scherp relatiedrama met Daan Schuurmans in Stadsschouwburg Groningen.

Lees meer »
LeineRoebana - LIGHT
Dans, Groningen

Dans en muziek zwepen elkaar op in Stadsschouwburg Groningen.

Lees meer »
Orkater - Donna Donna
Theater, Groningen

Ontroerend muziektheater over troost in tijden van rouw, in Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust