€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 23 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

Orkater - Distel

Distel is dood. Hij stapte er zelf uit en niemand weet precies waarom. Er was geen briefje, geen verondersteld motief. Precies twee jaar later komt de familie weer bij elkaar en komen de verhoudingen op scherp te staan. Distel; over de verstikkende omhelzing die familie heet.

Semper: “Duizend keer heb ik eraan gedacht. Heb ik geprobeerd me voor te stellen hoe het is. De laatste ogenblikken”

Colt: Duizend? “Nee broer – misschien heb je er één of twee of desnoods tien keer aan gedacht, maar daarna heb je het laten rusten en ben je met je eigen leven verder gegaan. Doe niet alsof je gevoeliger bent dan ik”

De jonge regisseur Michiel de Regt (Ton Lutz prijs 2007) regisseerde eerder voor Orkater Op de Bodem en 237 redenen voor Seks. Met een tekst van Rob de Graaf maakt hij nu deze voorstelling met livemuziek van Roald van Oosten en band. De muzikanten brengen voor Distel een dansbare dodenmis – waarin hoekige ritmes zich mengen met koorzang. Loops van retro-elektronica waaieren losjes door melancholieke songs waarin filosofische ideeën opduiken over familie. Een spannende folk-noir soundtrack.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e-rangskaarten vanaf € 23,50. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Koen Broos

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 23 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 3344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Simone! (reprise)
Theater, Zaandam

Prachtige en persoonlijk voorstelling van Simone Kleinsma in het Zaantheater.

Lees meer »
Vrouwen van later
Theater, Zaandam

Drie grandes dames van het Nederlandse toneel spelen samen in Vrouwen van later.

Lees meer »
FC De Rebellen
Theater, Zaandam

Beleef de voetbalsfeer in het theater met FC de Rebellen!

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust