50% korting

Dierenpark Ouwehands Dierenpark Rhenen Rhenen
Sluit venster x

Op vertoon van uw VIP-KAART aan de kassa, wordt de korting verrekend

Ouwehands Dierenpark Rhenen

In Ouwehands Dierenpark staat u neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling, loopt u onder laagvliegende monniksgieren door en kunt u de beren bespieden vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos.

Hier genieten bruine beren die vroeger mishandeld zijn van een onbezorgd leven. Ze leven samen met de wolven op een bosperceel van twee hectare groot. Een uniek project en een bijzondere ervaring.

En daar blijft het niet bij. Er zijn unieke nevelpanters, in Gorilla Adventure kunt u op avontuur en in Europa’s grootste overdekte speeljungle RavotAapia kunt u zelf klimmen en klauteren.

Vergeet ook de zeeleeuwenshow niet, die staat garant voor educatie, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige Californische zeeleeuwen geven samen met hun verzorgers een spetterende show.

Op vertoon van uw
BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 50% korting per persoon op de entreeprijs van Ouwehands Dierenpark en één gratis parkgids per gezelschap. Geldig voor maximaal vijf personen.

De korting is geldig tot en met 14 mei 2017.

De korting is bij de komst van een groep eerst van toepassing op de goedkoopste entreebewijzen (kinderen, ouderen of mindervaliden) en niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of arrangementen.

Praktische informatie

Locatie: Ouwehands Dierenpark Rhenen
Adres: Grebbeweg 111, Rhenen
Telefoonnummer: 0317 65 02 00
Website: www.ouwehand.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust