25% Korting

Theater DeLaMar Theater Amsterdam 10 nov - 18 dec
Sluit venster x

Reserveer online via delamar.nl

Palm Springs

Schrijfster Brooke Wyeth, gespeeld door Tjitske Reidinga, keert na jaren afwezigheid terug naar haar familie in Palm Springs om Kerstmis te vieren. In haar koffer heeft Brooke het script van haar nieuwste boek. Een boek dat het zorgvuldig opgebouwde imago van het gelukkige Amerikaanse gezin zal verwoesten. Maar dan wordt ook Brooke totaal verrast door het meest explosieve geheim van haar familie…

Dit klassieke Amerikaanse drama is exclusief in het DeLaMar Theater te zien. 'Palm Springs' is de Nederlandse vertaling van het toneelstuk 'Other Desert Cities' dat in 2010 in New York in première ging en nog steeds op veel plaatsen wordt gespeeld. Naast Tjitske Reidinga treden Geert de JongHan KerckhoffsFrederik Brom en Ria Eimers aan. De auteur Jon Robin Baitz, bekend van televisieserie 'Brothers and Sisters', won voor de toneeltekst The Drama League Award for Distinguished Play.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op 1e rang kaarten van € 37,-, excl. boekingskosten. Geldig van 10 nov t/m 18 dec m.u.v. 19 november. Gebruik in het bestelproces de promotiecode VIPCARD59.

Als er op de dag zelf nog plaatsen beschikbaar zijn, ontvangt u met de promotiecode
VIPCARD88 50% korting op de best beschikbare plaatsen.Vergeet niet uw BankGiro Loterij VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Dick Hardy

Praktische informatie

Locatie: DeLaMar Theater
Adres: Marnixstraat 402, Amsterdam
Wanneer: 10 november 2016
Tot en met: 18 december 2016
Telefoonnummer: 0900 33 52 627
Website: delamar.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

The Sunshine Boys
Musical, Amsterdam

Muzikale komedie vol hilarische taferelen, oud zeer en catchy popsongs.

Lees meer »
RENT
Musical, Amsterdam

Succesvolle musical over een groep vrienden op hun weg naar volwassenheid.

Lees meer »
The Best of IDFA
Film, Amsterdam

Geniet van vijf winnaars van het documentaire festival IDFA in het DeLaMar Theater.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust