€4,- Korting

Musical Parktheater Eindhoven 29 jan
Sluit venster x

Voor A Chorus Line in Parktheater te Eindhoven kunt u telefonisch reserveren via 040-2111122.

A Chorus Line

Ze willen maar één ding: een rol. Want alleen in de spotlights voelen ze zich prettig. 'A Chorus Line' vertelt het verhaal van zeventien jonge toptalenten in hun strijd om die felbegeerde rol. Tijdens de audities vraagt de regisseur de dansers naar hun levens. Als ze hun eerste schroom hebben afgeworpen, vertellen ze over hun dromen, angsten en passies. Volg de drijfveren van de ambitieuze dansers in een nieuwe Nederlandse versie van deze legendarische Broadway-musical. 

'A Chorus Line' is de voorloper van tv-talentenjachten en laat de genadeloze afvalrace vol bloed, zweet en tranen van dichtbij zien. Door de briljante mix van zang, dans en meeslepend drama won de musical een regen aan prestigieuze prijzen, waaronder negen Tony Awards. Het stuk groeide wereldwijd uit tot een kaskraker en nummers als 'I Hope I Get It', 'I Can Do That', 'What I Did For Love' en 'One' werden regelrechte musicalklassiekers.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u korting op een 1e-rangkaart voor de voorstelling op 29 januari om 14:30 uur, bestaande uit een lunch ter waarde van € 4,-. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met deze korting bestellen.

Reserveren kan alleen telefonisch op
040-2111122 van maandag t/m zaterdag van 9:30 tot 20:30 uur. Vermeld erbij dat het om een actie van de BankGiro Loterij VIP-KAART gaat. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang 14:30 uur.

Beeld: Roy Beusker

Praktische informatie

Locatie: Parktheater
Adres: Elzentlaan 50, Eindhoven
Wanneer: 29 januari 2017
Telefoonnummer: 040 211 11 22
Website: www.parktheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Ciske de Rat - de Musical
Musical, Eindhoven

Zie Danny de Munk nog één keer in de rol van zijn leven in Eindhoven.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust