€7,50 Korting

Muziek Parktheater Eindhoven 13 dec
Sluit venster x

Voor Ben Thompson - I'll be home for Christmas in Parktheater te Eindhoven kunt u telefonisch reserveren via 040-2111122.

Ben Thompson - I'll be home for Christmas

Een oude plaat van Elvis uit de kast trekken? Kan, maar het is veel leuker om naar het Parktheater te komen! Want daar trakteert Ben Thompson, een veelgeprezen en veelvuldig prijswinnende Elvis-imitator, u met zijn swingende liveband op de mooiste kersthits en lovesongs van Elvis Presley.

Helaas is het in 2017 alweer veertig jaar geleden dat The King Of Rock-‘n-Roll overleed. De kerstsongs van Elvis Presley behoren nog steeds de bestverkochte muziek ooit voor onder de kerstboom. Ben Thompson, een van de beste Elvis tribute-artiesten ter wereld, brengt u op Tweede Kerstdag een swingend kerst-repertoire ten gehore. Geen mierzoete liedjes, maar lekkere bluesy nummers en prachtige gospel met een vleugje rock-‘n-roll.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u bij de voorstelling op 13 december korting op een 1e-rangskaartje, bestaande uit een café-arrangement ter waarde van 7,50. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met deze korting bestellen.

Reserveren kan alleen telefonisch op
040-2111122 van maandag t/m zaterdag van 9:30 tot 20:30 uur. Vermeld erbij dat het om een actie van de BankGiro Loterij VIP-KAART gaat. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Parktheater
Adres: Elzentlaan 50, Eindhoven
Wanneer: 13 december 2016
Telefoonnummer: 040 211 11 22
Website: www.parktheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

A Chorus Line
Musical, Eindhoven

Volg de 17 ambitieuze dansers van deze Broadwayhit in Eindhoven.

Lees meer »
Op een mooie Pinksterdag
Muziek, Eindhoven

Een ode aan de grote componisten van het Nederlandse lied, in Eindhoven.

Lees meer »
Buurman & Buurman worden beroemd (3+)
Familie, Eindhoven

De Buurmannen treden op in Eindhoven! Met hilarische scènes, slapstick en vrolijke liedjes.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust