25% Korting

Muziek Rabotheater Hengelo Hengelo 5 feb
Sluit venster x

Combattimento: Dolci d'Italia

De Italiaanse strijkersliteratuur uit de barok is bijzonder rijk en bevat veel bekende en onbekende muzikale lekkernijen. Barokensemble Combattimento presenteert deze ‘snoepjes’ op haar eigen, energieke, vurige en stijlbewuste wijze tijdens 'Dolci d’Italia'. Geniet van deze proeverij! Na afloop speelt het ensemble nog even door in de Brasserie.

Combattimento is een barokensemble met een uitstekende nationale en internationale reputatie. Het wordt geroemd om de hoge kwaliteit van de uitvoeringen en het gevarieerde – vaak verrassende en onbekende – repertoire. Alle leden beschikken over solistische kwaliteiten. Zij dragen een schat aan opgebouwde kennis en ervaring met zich mee en willen het publiek hier deelgenoot van maken. Samen vormen ze een hecht ensemble dat jaren heeft gewerkt en blijft werken aan een geheel eigen klank en speelwijze: energiek, vurig, stijlbewust.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% op 1e rang kaarten van 17,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGLVIP of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet uw VIP-KAART niet mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Rabotheater Hengelo
Adres: Beursstraat 44, Hengelo
Wanneer: 5 februari 2017
Telefoonnummer: 074 255 6777
Website: www.rabotheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Roodkapje, de musical (6+)
Familie, Hengelo

Heerlijke familievoorstelling op Tweede Kerstdag in Hengelo.

Lees meer »
Javier Guzman
Cabaret, Hengelo

Guzman schotelt u een gepeperde oudejaarsconference voor. In Hengelo.

Lees meer »
Magic of the Dance
Dans, Hengelo

Fantastische Ierse dansshow met traditionele en moderne dans. In Hengelo.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust