25% Korting

Familie Rabotheater Hengelo Hengelo 27 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.rabotheater.nl

Dirk Scheele - Pepernotenpret (2+)

'Pepernotenpret' is een vrolijke, grappige en muzikale Sinterklaasvoorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en zijn Pieten. Samen met een echte Pieten rock-'n-roll band zingt Dirk nieuwe en oude Sinterklaasliedjes. Met de kinderen haalt Dirk de Sint over om ook een liedje te zingen en een lekker stukje op de piano te spelen.

'Pepernotenpret' is een heerlijk, warm en gezellig Sinterklaasfeest, waarbij stilzitten moeilijk is. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen Dirk Scheele en Sinterklaas ontmoeten in de foyer. Kom verkleed als kleine Piet of Sint en doe mee als hulppiet of hulpsint!

Workshop pietendiploma
Wil jij leren een echte Piet te zijn? Geef je dan op voor de spelworkshop en verdien een echt pietendiploma. Deze workshop kost € 2,50 en begint om 12:45 uur. De workshop is te reserveren in stap 3 bij het bestelproces.

'Pepernotenpret' is te zien op zondag 27 november om 14:00 uur en om 16:00 uur. Kaarten voor 14:00 uur koopt u hier en kaarten voor 16:00 koopt u hier.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% op kaarten van 14,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGLVIP of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet uw VIP-KAART niet mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Rabotheater Hengelo
Adres: Beursstraat 44, Hengelo
Wanneer: 27 november 2016
Telefoonnummer: 074 255 6777
Website: www.rabotheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Van Dik Hout
Muziek, Hengelo

Geniet van de beste nummers van Van Dik Hout! In Hengelo.

Lees meer »
Pepernotenpret (+2)
Familie, Hengelo

Vrolijke en muzikale Sinterklaasvoorstelling met Dirk Scheele in Hengelo.

Lees meer »
Roodkapje, de musical (6+)
Familie, Hengelo

Heerlijke familievoorstelling op Tweede Kerstdag in Hengelo.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust