25% Korting

Theater De Reggehof Goor 13 jan
Sluit venster x

Voor Ashton Brothers - Enfants Terribles (reprise) in De Reggehof te Goor kunt u telefonisch reserveren via 0547 - 284880.

Ashton Brothers - Enfants Terribles (reprise)

Een avond met de Ashton Brothers staat garant voor een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering. Hun laatste show, 'Enfants Terribles' is daar geen uitzondering op! Na de door pers en publiek bejubelde wereldpremière van 'Enfants Terribles' is de tour van de Ashton Brothers wegens succes verlengd tot juni 2017. 

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij dopen de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Bent u klaar voor een avond vol spanning en sensatie?

Verkoop
Het is alleen mogelijk telefonisch te reserveren via 0547-284880 onder vermelding van BankGiro Loterij VIP-KAART. De kaarten kunnen binnen 14 dagen na reservering worden afgehaald en betaald aan de kassa tijdens openingstijden (ma t/m vrij 09.00-16.00 uur en 1 uur voorafgaand aan de voorstelling) op vertoon van uw VIP-KAART.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten van € 25,-, incl. consumptie en garderobe. In de laatste week krijgt u 50% late minute korting. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Tim Klaasse en Coert Buiting

Praktische informatie

Locatie: De Reggehof
Adres: De Hofte 5, Goor
Wanneer: 13 januari 2017
Telefoonnummer: 0547 - 284 880
Website: www.reggehof.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Hans Liberg - Trálálálá
Muziek, Goor

Nieuwe show vol humor en met veel muziek: dé ideale muziekles. In Goor.

Lees meer »
The Bootleg Sixties
Muziek, Goor

Swingende ode aan de muziek uit de jaren '60. In Goor.

Lees meer »
Brace
Muziek, Goor

In zijn eerste muzikale theatervoorstelling zingt Brace over zijn leven en de liefde. In Goor.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust