€ 2,50 Korting

Theater De Reggehof Goor 18 feb
Sluit venster x

Voor Body Language - Wat we zeggen zonder het te zeggen in De Reggehof te Goor kunt u telefonisch reserveren via 0547 - 284880.

Body Language - Wat we zeggen zonder het te zeggen

Hoe maakt u een verpletterende indruk op de andere sekse? Waarom moet u nooit uw armen over elkaar slaan? Waarom stappen we liever niet in een volle lift? Leer het allemaal tijdens grappige deze voorstelling met Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Joey Ferre.

De komische spoedcursus 'Body Language - Wat we zeggen zonder het te zeggen' leert u alle geheimen van uw lichaamstaal. Uitermate handig op het werk, met vrienden en in de liefde. Een voorstelling waarin u alles te weten komt over het miniroksyndroom, pluisjesplukken, duimvertoon, de cowboypose, de tunnelvisie van mannen en territoriumdrift bij automobilisten. Wat zegt u zonder het te zeggen?

Verkoop
Het is alleen mogelijk telefonisch te reserveren via 0547-284880 onder vermelding van BankGiro Loterij VIP-KAART. De kaarten kunnen binnen 14 dagen na reservering worden afgehaald en betaald aan de kassa tijdens openingstijden (ma t/m vrij 09.00-16.00 uur en 1 uur voorafgaand aan de voorstelling) op vertoon van uw VIP-KAART.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 22,50, incl. consumptie en garderobe. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Roy Beusker

Praktische informatie

Locatie: De Reggehof
Adres: De Hofte 5, Goor
Wanneer: 18 februari 2017
Telefoonnummer: 0547 - 284 880
Website: www.reggehof.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Gewoon aans! - VerrasSing
Theater, Goor

Nuchtere humor en een verfrissende mengeling van sketch, cabaret, zang en dans in Goor.

Lees meer »
Pieter Derks - Spot
Cabaret, Goor

Met rake grappen belicht cabaretier Pieter Derks alles van de andere kant in Goor.

Lees meer »
BankGiro Loterij Theaterweekend
Theater, Goor

Een mooie avond theater voor een leuke prijs! In Goor.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust