€ 2,50 Korting

Theater De Reggehof Goor 18 feb
Sluit venster x

Voor Body Language - Wat we zeggen zonder het te zeggen in De Reggehof te Goor kunt u telefonisch reserveren via 0547 - 284880.

Body Language - Wat we zeggen zonder het te zeggen

Hoe maakt u een verpletterende indruk op de andere sekse? Waarom moet u nooit uw armen over elkaar slaan? Waarom stappen we liever niet in een volle lift? Leer het allemaal tijdens grappige deze voorstelling met Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Joey Ferre.

De komische spoedcursus 'Body Language - Wat we zeggen zonder het te zeggen' leert u alle geheimen van uw lichaamstaal. Uitermate handig op het werk, met vrienden en in de liefde. Een voorstelling waarin u alles te weten komt over het miniroksyndroom, pluisjesplukken, duimvertoon, de cowboypose, de tunnelvisie van mannen en territoriumdrift bij automobilisten. Wat zegt u zonder het te zeggen?

Verkoop
Het is alleen mogelijk telefonisch te reserveren via 0547-284880 onder vermelding van BankGiro Loterij VIP-KAART. De kaarten kunnen binnen 14 dagen na reservering worden afgehaald en betaald aan de kassa tijdens openingstijden (ma t/m vrij 09.00-16.00 uur en 1 uur voorafgaand aan de voorstelling) op vertoon van uw VIP-KAART.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 22,50, incl. consumptie en garderobe. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Roy Beusker

Praktische informatie

Locatie: De Reggehof
Adres: De Hofte 5, Goor
Wanneer: 18 februari 2017
Telefoonnummer: 0547 - 284 880
Website: www.reggehof.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

The Bootleg Sixties
Muziek, Goor

Swingende ode aan de muziek uit de jaren '60. In Goor.

Lees meer »
Roué Verveer
Cabaret, Goor

Cabaretier Roué Verveer is terug met 'Op het Laatste Moment'. In Goor.

Lees meer »
Griet op de Beeck
Theater, Goor

Succesvolle Vlaamse schrijfster geeft een lezing uit en over eigen werk in Goor.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust