€ 2,50 Korting

Theater De Reggehof Goor 9 feb
Sluit venster x

Voor Kees van Zutphen - Lezing over Brahms in De Reggehof te Goor kunt u telefonisch reserveren via 0547 - 284880.

Kees van Zutphen - Lezing over Brahms

Het is 120 jaar geleden dat Johannes Brahms stierf. Een goede aanleiding voor muziekkenner Kees van Zutphen om zijn lezing klassieke muziek te houden over deze laat Romantische componist.

Brahms, geboren in 1833, staat bekend als de laatste grote romantische componist. In deze lezing zal de gepassioneerde verteller Kees van Zutphen weer allerlei wetenswaardigheden vertellen over de inhoud van de muziek en de betekenis voor de muziekgeschiedenis in het algemeen.

Kees van Zutphen verzorgt al meer dan 35 jaar lezingen, cursussen en inleidingen en staat bekend om de enthousiaste en toegankelijke wijze waarop hij zijn toehoorders inspireert bij het luisteren en begrijpen van klassieke muziek.

Verkoop
Het is alleen mogelijk telefonisch te reserveren via 0547-284880 onder vermelding van BankGiro Loterij VIP-KAART. De kaarten kunnen binnen 14 dagen na reservering worden afgehaald en betaald aan de kassa tijdens openingstijden (ma t/m vrij 09.00-16.00 uur en 1 uur voorafgaand aan de voorstelling) op vertoon van uw VIP-KAART.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 10,-, incl. consumptie en garderobe. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: De Reggehof
Adres: De Hofte 5, Goor
Wanneer: 9 februari 2017
Telefoonnummer: 0547 - 284 880
Website: www.reggehof.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Gewoon aans! - VerrasSing
Theater, Goor

Nuchtere humor en een verfrissende mengeling van sketch, cabaret, zang en dans in Goor.

Lees meer »
BankGiro Loterij Theaterweekend
Theater, Goor

Een mooie avond theater voor een leuke prijs! In Goor.

Lees meer »
Pieter Derks - Spot
Cabaret, Goor

Met rake grappen belicht cabaretier Pieter Derks alles van de andere kant in Goor.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust