€ 2,50 Korting

Cabaret De Reggehof Goor 17 feb
Sluit venster x

Voor Roué Verveer - Op het laatste moment in De Reggehof te Goor kunt u telefonisch reserveren via 0547 - 284880.

Roué Verveer - Op het laatste moment

Kom een avond ongecompliceerd lachen tijdens de nieuwe show van Roué Verveer! Roué Verveer is één van de meeste authentieke cabaretiers van dit moment en behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Hij is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s en bracht vorig jaar het boek 'Waarom? Daarom!' uit, dat een notering in de lijst van bestsellers opleverde. Dit seizoen staat hij in het theater met alweer zijn zevende voorstelling: 'Op Het Laatste Moment'.

Roué Verveer staat bekend om zijn driftige, enthousiaste speelstijl, charisma en talent om te improviseren. Hij put graag uit de liefde, Surinaamse cultuur en de contrasten met Nederland, wat bakken vol hilarisch materiaal oplevert.

Verkoop
Het is alleen mogelijk telefonisch te reserveren via 0547-284880 onder vermelding van BankGiro Loterij VIP-KAART. De kaarten kunnen binnen 14 dagen na reservering worden afgehaald en betaald aan de kassa tijdens openingstijden (ma t/m vrij 09.00-16.00 uur en 1 uur voorafgaand aan de voorstelling) op vertoon van uw VIP-KAART.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 19,50, incl. consumptie en garderobe. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: De Reggehof
Adres: De Hofte 5, Goor
Wanneer: 17 februari 2017
Telefoonnummer: 0547 - 284 880
Website: www.reggehof.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Gewoon aans! - VerrasSing
Theater, Goor

Nuchtere humor en een verfrissende mengeling van sketch, cabaret, zang en dans in Goor.

Lees meer »
BankGiro Loterij Theaterweekend
Theater, Goor

Een mooie avond theater voor een leuke prijs! In Goor.

Lees meer »
Pieter Derks - Spot
Cabaret, Goor

Met rake grappen belicht cabaretier Pieter Derks alles van de andere kant in Goor.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust