25% Korting

Musical DeLaMar Theater Amsterdam 6 okt - 22 okt
Sluit venster x

Reserveer online via delamar.nl

RENT

De succesvolle M-Lab musical RENT keert terug op de planken. M-Lab bracht de productie in februari 2015, na 15 jaar terug naar Nederland. Dit werd zo’n groot succes dat de hele reeks al snel uitverkocht raakte. De herneming afgelopen oktober was wederom een enorm succes en daarom is deze voorstelling opnieuw te zien in het theater.

Het verhaal
Gebaseerd op Puccini’s opera La Bohème vertelt RENT het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen ze ieder op eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer zult leven? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: Leven voor vandaag!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op 1e rang kaarten van € 37,-. Gebruik in het bestelproces de promotiecode VIPCARD56. Kaartprijzen zijn exclusief boekingskosten.

Als er op de dag zelf nog plaatsen beschikbaar zijn, ontvangt u met de promotiecode VIPCARD55 50% korting op de best beschikbare plaatsen.

Vergeet niet uw BankGiro Loterij VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: DeLaMar Theater
Adres: Marnixstraat 402, Amsterdam
Wanneer: 6 oktober 2016
Tot en met: 22 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 33 52 627
Website: www.delamar.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

The Sunshine Boys
Musical, Amsterdam

Muzikale komedie vol hilarische taferelen, oud zeer en catchy popsongs.

Lees meer »
Palm Springs
Theater, Amsterdam

Intrigerend Amerikaans familiedrama met Tjitske Reidinga in het DeLaMar Theater.

Lees meer »
Venus
Theater, Amsterdam

In Venus spelen Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan een gewaagd machtsspel.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust