€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 28 sep - 29 sep
Sluit venster x

Reserveer online via www.theateraanhetspui.nl

Ro Theater - Walden

Een ontroerende en grappige voorstelling met Arjan Ederveen en Jack Wouterse over het nut van het leven, vriendschap, seks en de tijd die ongewild verstrijkt.

Arjan Ederveen en Jack Wouterse, twee broers c.q. tuinkabouters schoffelen in de tuin. Ze schoffelen de zinloosheid van het leven weg. Ze hebben zich teruggetrokken in deze utopie waar ze wachten op het grotere, het allesomvattende, het menselijke…. De seizoenen wisselen elkaar af, en de kabouters blijven wachten. Ze zaaien horloges om de tijd te winnen. De één heeft een brief achtergehouden die voor de ander bestemd was. Ze schoffelen. Ze spelen typetjes, ze spelen tv programma’s na om maar niet toe te komen aan wat verzwegen wordt. Ze zaaien depressiviaatjes. Ze zijn bang voor de dood en ze willen niet oud worden. Twee kabouters gevangen in de alledaagsheid van het leven.

Ederveen en Wouterse brengen met ‘Walden’ de “opvolger” van ‘Tocht’. De tragikomische voorstelling waarin Arjan Ederveen en Jack Wouterse twee oudere vrouwen speelden die worstelden met eenzaamheid, met vergeten, met paasbrood en een haas. Met ‘Walden’ schrijft Arjan Ederveen opnieuw een tekst over de tragiek van het leven; over het verlangen naar meer. Ook nu weer in regie van Alize Zandwijk.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten vanaf € 20,-. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP of koop kaarten met korting aan de kassa op vertoon van uw VIP-KAART. Neem daarnaast altijd uw VIP-KAART mee wanneer u een voorstelling bezoekt. Deze voorstelling speelt ook op 29 september.

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 28 september 2016
Tot en met: 29 september 2016
Telefoonnummer: 070 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Dood paard - Volpone
Theater, Den Haag

Satirische komedie vol hebzucht, bedrog en gekonkel in Theater aan het Spui.

Lees meer »
Mijn (bij)vrouw
Theater, Den Haag

Liefdevolle zedenthriller en ode aan de polygamie, met acteurs Raymi Sambo, Diana Sno en Ritzah Statia.

Lees meer »
Afrovibes - Allbasters
Theater, Den Haag

Avondvullend programma in Afrikaanse sfeer met muziektheater, een dance battle en rapworkshop.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust