€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 1 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

Ro Theater - Walden

Deze voorstelling is helaas uitverkocht. Hij speelt ook hier!

Een ontroerende en grappige voorstelling met Arjan Ederveen en Jack Wouterse over het nut van het leven, vriendschap, seks en de tijd die ongewild verstrijkt.

Arjan Ederveen en Jack Wouterse, twee broers c.q. tuinkabouters schoffelen in de tuin. Ze schoffelen de zinloosheid van het leven weg. Ze hebben zich teruggetrokken in deze utopie waar ze wachten op het grotere, het allesomvattende, het menselijke…. De seizoenen wisselen elkaar af, en de kabouters blijven wachten. Ze zaaien horloges om de tijd te winnen. De één heeft een brief achtergehouden die voor de ander bestemd was. Ze schoffelen. Ze spelen typetjes, ze spelen tv programma’s na om maar niet toe te komen aan wat verzwegen wordt. Ze zaaien depressiviaatjes. Ze zijn bang voor de dood en ze willen niet oud worden. Twee kabouters gevangen in de alledaagsheid van het leven.

Ederveen en Wouterse brengen met ‘Walden’ de “opvolger” van ‘Tocht’. De tragikomische voorstelling waarin Arjan Ederveen en Jack Wouterse twee oudere vrouwen speelden die worstelden met eenzaamheid, met vergeten, met paasbrood en een haas. Met ‘Walden’ schrijft Arjan Ederveen opnieuw een tekst over de tragiek van het leven; over het verlangen naar meer. Ook nu weer in regie van Alize Zandwijk.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten vanaf € 23,50. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. 

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 1 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 3344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Simone! (reprise)
Theater, Zaandam

Prachtige en persoonlijk voorstelling van Simone Kleinsma in het Zaantheater.

Lees meer »
Vrouwen van later
Theater, Zaandam

Drie grandes dames van het Nederlandse toneel spelen samen in Vrouwen van later.

Lees meer »
FC De Rebellen
Theater, Zaandam

Beleef de voetbalsfeer in het theater met FC de Rebellen!

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust