50% Korting

Muziek Melkweg Amsterdam 2 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.ticketmaster.nl

Roo Panes / Bry / Leo Stannard

Met Roo Panes, Bry en Leo Stannard ziet u maar liefst drie getalenteerde singer-songwriters op een avond. U geniet van mooie, gevoelige songs met een verhaal van drie opkomende talenten in de Oude Zaal in de Melkweg.

Roo Panes maakte afgelopen jaren naam met zijn warme stem, fijn snaargetokkel en een samenwerking met Burberry. Dit jaar bracht hij met 'Paperweights' zijn tweede album uit.

De sympathieke Ierse songwriter Bry heeft al heel de wereld rondgereisd naar aanleiding van zijn succes met zijn YouTube-kanaal, waarop hij zijn hoopgevende songs ten gehore brengt.

Leo Stannard was vorig jaar nog te bewonderen in Melkweg. Hij maakt muziek geïnspireerd door Damien Rice, Neil Young en Paolo Nutini, met het typische gitaargeroffel van Newton Faulkner.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 50% korting op de ticketprijs van € 12,-. U betaalt € 6,80 inclusief servicekosten, maar exlusief lidmaatschap. Aanvang: 19:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Melkweg
Adres: Lijnbaansgracht 234 A, Amsterdam
Wanneer: 2 oktober 2016
Telefoonnummer: 020 531 81 81
Website: www.melkweg.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

JJ Grey & Mofro
Muziek, Amsterdam

Blues en rock van deze blanke reïncarnatie van Otis Redding in de Melkweg.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust