€ 2,50 Korting

Muziek Theater aan het Spui Den Haag 13 jan
Sluit venster x

Eef Been Group - Chapman for President

In 'Chapman for President' volgt u een jongeman die zich een ontmoeting herinnert met een politiek vluchteling genaamd Chapman, uit het Afrikaanse Kameroen. Deze ontmoeting maakte diepe indruk op hem omdat het de eerste keer is dat hij iemand treft die bereid is zijn leven te geven voor een ideaal. In de trein leest hij nieuwsberichten over recente onlusten in Kameroen. Hij besluit uit te zoeken waar Chapman nu is en of hij betrokken is bij de recente omwentelingen in zijn land. Deze zoektocht wordt verbeeld door middel van muziek, poëzie en foley geluiden.

Een speelfilm zonder beeld, waarin u kennis maakt met een nieuwe manier van luisteren. Staand, hangend, zittend of liggend sluit u uw ogen en gaat u mee in de luisterbeelden van de Eef van Breen Group. Maak een film van uw eigen verbeelding.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 20,-. Kaarten koopt u via de link. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:15 uur.

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 13 januari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Emilia Galotti
Theater, Den Haag

Eigentijdse uitvoering over de vrouw achter het mooie gezicht, in Den Haag.

Lees meer »
Waanzin
Theater, Den Haag

Marle Brouwer is vastberaden om de waanzin te bezweren. In Den Haag.

Lees meer »
Ondertussen in Casablanca
Theater, Den Haag

Liefdevolle en humoristische ode aan toneelspelen met Hans Dagelet. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust