€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 8 dec - 10 dec
Sluit venster x

Theater Utrecht - La Musica 2

'La Musica 2', geschreven door Marguerite Duras, is een zinderend duet over een vernietigende liefde, gespeeld door de gelauwerde acteurs Ariane Schluter en Peter Blok.

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar in een hotel. Eerder die dag hebben ze de echtscheidingspapieren ondertekend, nu keren ze terug naar de plek waar hun explosieve liefde begon. Ze halen herinneringen op in een gesprek dat tot de volgende dag duurt en dalen daarin af in een diepe oceaan van emoties.

Behalve een meeslepende dialoog tussen twee ex-geliefden is 'La Musica 2' een duet tussen de betoverende tekst van Duras en de muziek van Wilbert Bulsink, met wie regisseur Thibaud Delpeut eerder samenwerkte in de succesvolle voorstelling 'Crave'. Bulsink schreef speciaal voor 'La Musica 2' vernieuwende, filmische muziek, die door klassieke musici op het podium wordt gespeeld. Het maakt de voorstelling tot een verwarrende droom droom, geïnspireerd op modernistische cinema als 'Hiroshima mon amour', de film die Duras een Oscarnominatie opleverde.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 20,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Jeroen Hofman

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 8 december 2016
Tot en met: 10 december 2016
Telefoonnummer: 070 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

On the Road
Theater, Den Haag

Een vriendengroep op zoek naar wildernis, naar het boek van Jack Kerouac. In Den Haag.

Lees meer »
Een vorig leven
Theater, Den Haag

De wereld van Toon Tellegen wordt op betoverende wijze tot leven gebracht. In Den Haag.

Lees meer »
De Grote Illusionist (8+)
Theater, Den Haag

Vier vrienden, twee vluchtelingen en één generatiekloof. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust