€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 29 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.theateraanhetspui.nl

Ogen van Surabaya

'Ogen van Surabaya' is een hedendaags verhaal waarin velen zich zullen herkennen in de eigen zoektocht naar culturele identiteit. Waar kom ik vandaan? Waar hoor ik thuis? Worden wij niet allemaal bepaald door ons familieverleden?

Na een reis door Indonesië op zoek naar sporen van haar familie, schreef Anna Rottier 'Ogen van Surabaya'. Wat begon als een zoektocht naar de eigen identiteit, evolueerde naar een relatiedrama. Zij (Anna Rottier) kan zich nergens aarden en hij (Daniel Cross) probeert zich steeds aan te passen aan haar wensen. Ondanks hun jarenlange relatie, blijken ze elkaar niet goed te kennen. Hierdoor komt hun liefde onder druk te staan.

Theaterproductiehuis Zeelandia maakte in samenwerking met Rosa Ensemble een indringende voorstelling rond een herkenbaar thema. Tekst en muziek zullen de spanning tussen actrice en muzikant versterken in een regie van de talentvolle jonge regisseur Nina Spijkers.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten vanaf € 17,50. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Ben van Duin

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 29 november 2016
Telefoonnummer: 070 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Een flinke linkse vrouw
Theater, Den Haag

Komedie met Lies Visschedijk, geschreven door Aaf Brandt Corstius. In Den Haag.

Lees meer »
De goede Richard III 
Theater, Den Haag

De nobele Koning Richard de Derde verdient eerherstel. In Den Haag.

Lees meer »
Zep - Hamlet (14+)
Familie, Den Haag

Shakespeares Hamlet in een mix van klassiek en urban in Theater aan het Spui.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust