€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 23 feb - 24 feb
Sluit venster x

TG Oostpool - On the Road

Regisseur Marcus Azzini geeft met 'On the Road' een roadtrip weer van een vriendengroep op zoek naar de wildernis, naar het gelijknamige boek van Jack Kerouac. 'On the Road' is het laatste deel in zijn drieluik over jonge mensen die in een roerig tijdperk op zoek gaan naar een manier om anders te leven. Om te zijn wie ze zijn, zonder daaraan concessies te hoeven doen.

'On the Road' van Jack Kerouac is veel meer dan een roman, het is een partituur van een levenshouding. De bijbel van de Beats, het handboek voor het wilde leven en het ultieme levensgevoel. De roman heeft een zintuiglijke taal waarin ritme, geur, beweging en levenslust van de bladzijdes knallen. Hannah van Wieringen maakt een bewerking waarvoor zij zich laat inspireren door het verlangen om keihard te leven en de angst voor het verlies van de jeugd. Een ode aan de vrijheid van richtingloosheid en het niet-weten als levensmogelijkheid.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 20,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Krista van der Niet

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 23 februari 2017
Tot en met: 24 februari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Emilia Galotti
Theater, Den Haag

Eigentijdse uitvoering over de vrouw achter het mooie gezicht, in Den Haag.

Lees meer »
Ondertussen in Casablanca
Theater, Den Haag

Liefdevolle en humoristische ode aan toneelspelen met Hans Dagelet. In Den Haag.

Lees meer »
Waanzin
Theater, Den Haag

Marle Brouwer is vastberaden om de waanzin te bezweren. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust