€ 2,50 Korting

Familie Theater aan het Spui Den Haag 26 feb
Sluit venster x

Artemis - Oorlog (6+)

Misschien moeten de acteurs opkomen en zich meteen overgeven, want hoe maak je een voorstelling over oorlog? Het is te groot, te veel, te eng ook. Maar oorlog is er wel, ook als je zes bent. Hij komt zelfs dichterbij. Het gaat over schieten, lawaai, uniformen, ruzie, opwinding, verdriet, rook, over verhuizen ook. Probeer dat maar eens allemaal bij elkaar te laten zien in één voorstelling.

Misschien steeds een ander stukje oorlog. Zoals in een onderzoek. Want oorlog in zijn geheel is net een beest met twintig verschillende poten. Je ziet het wel, maar begrijpt er niks van.

'Oorlog' is een nieuwe voorstelling van regisseur Jetse Batelaan. Batelaans jeugdvoorstellingen hebben een totaal eigenzinnig karakter. ‘Als er een theatermaker is waar kenners uit puur enthousiasme hun vrienden naar toe sturen, is het Jetse Batelaan’, schreef de pers. ‘De theatermaker die het verschil maakt’ oordeelde de jury van de Prins Bernhard Cultuurfonds.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 10,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 15:00 uur.

Beeld: Kurt van der Elst

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 26 februari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Oorlog (6+)
Theater, Den Haag

Queer comedy. Over een koningin, haar kinderen en de roze levensstijl. In Den Haag.

Lees meer »
Salaam Jeruzalem
Theater, Den Haag

Bijzondere ode aan het leven en werk van een van de grootste Nederlandse dichters. In Den Haag.

Lees meer »
Oase - Stand-up Physics
Theater, Den Haag

Stand-up natuurkunde. Over het kleinste deeltje dat we kunnen zien: de zandkorrel. In Den Haag.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust