€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui - Zaal 3 Den Haag 26 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.theateraanhetspui.nl

Dégradé - Polonium 210

‘Mogelijk lukt het u om een mens tot zwijgen te brengen, maar het geluid van het protest uit de hele wereld zal u, Meneer Poetin, voor de rest van uw leven in de oren klinken.’ (Alexander Litvinenko op zijn sterfbed)

Polonium 210 van label Dégradé gaat over de beroemde moord op de dissident Alexander Litvinenko en over Rusland: het land dat dagelijks de actualiteit beheerst. De performance laat het lot zien van het individu als metafoor voor het land en het lot van dat land als metafoor voor de rest van de wereld. Polonium 210 is een lawine van beelden en een stroom van geluid die het publiek meetrekt in een caleidoscopische ervaring. Dégradé neemt u mee naar een rauwe wereld en laat u na anderhalf uur beduusd achter.

Dégradé
De makers David Geysen en Carl Beukman zijn label Dégradé. Samen werkten ze jarenlang bij Toneelgroep De Appel waar zij de Off- Broadway producties maakten en hun eigen bizarre stijl ontwikkelden: extreem beeldend geluidstheater. De performances zijn als een trip, een reis naar het onderbewuste, een afdaling in de krochten van de menselijke geest.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten vanaf € 15,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui - Zaal 3
Adres: Constant Rebecqueplein 20a, Den Haag
Wanneer: 26 november 2016
Telefoonnummer: 070 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Terugkeer Turk
Theater, Den Haag

Komische fictieve informatieavond over Turken die terugkeren naar Turkije. In Den Haag.

Lees meer »
Someone or Other
Theater, Den Haag

Voorstelling rond de thema's privacy, vrijheid en veiligheid. In Den Haag.

Lees meer »
Bedtime Stories
Familie, Den Haag

Een coming of age hoorspel over verhalenvertellers in Theater aan het Spui.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust