€ 2,50 Korting

Film Filmhuis Den Haag Den Haag 13 dec
Sluit venster x

Wunderbaum - Stop Acting Now

Deze film speelt in het Filmhuis Den Haag.

Ter afsluiting van hun maatschappelijk geëngageerde project The New Forest maakte Wunderbaum het docudrama 'Stop Acting Now'. In deze film stoppen de hoofdrolspelers met acteren en gaan ze over tot écht handelen. We volgen de verwoede pogingen van de acteurs om de wereld radicaal te veranderen.

Zo begint Maartje een groepering genaamd De Basisoptimisten en probeert ze een gezin met schulden te helpen, terwijl Marleen naar Japans voorbeeld een Tranenbar opent in de strijd tegen onze stressvolle positiviteitscultuur. Matijs ontwikkelt een stadstuinier-app en gaat naarstig op zoek naar grote investeerders, terwijl Walter meer heil ziet in radicale acties. Wine krijgt een kind en denkt dat volledige toewijding de beste investering in de toekomst is. De verschillen in aanpak en visie zetten de groep steeds verder onder druk. Centraal staat de vraag hoe ver ons persoonlijke engagement voor de gemeenschappelijke zaak eigenlijk reikt.

Extended edition (film + toneel)

Na afloop volgt een theatrale Q&A, waarin de oudgediende acteurs openhartig terugblikken op deze woelige gebeurtenissen. Wat hebben hun engagement en idealisme nou opgeleverd? Zijn ze ooit weer gaan toneelspelen? En zijn ze überhaupt nog samen?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 15,-. Kaarten koopt u via de link. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Filmhuis Den Haag
Adres: Spui 191, Den Haag
Wanneer: 13 december 2016
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust