€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 3 nov - 4 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.theateraanhetspui.nl

Troje Trilogie

Laat u meevoeren door de meeslepende tragedie de 'Troje Trilogie'. In een koortsachtig tempo wordt de mythe van de Trojaanse Oorlog verteld. Niet als een episch verhaal over noodlot, goden en eerzucht, maar als menselijk verhaal over een vrouw die moet kampen met overspel, verlies van kinderen en verraad.

In drie delen volgen we het leven van Andromache, de vrouw van de Trojaanse leider Hector, en hoe dat getekend is door de oorlog. Drie stukken over drie dramatische sleutelmomenten. Niet in chronologische volgorde, maar als een reis terug in de tijd. Het publiek heeft dus permanent de gevolgen op het netvlies van beslissingen die nog genomen moeten worden. U bent getuige van een rauw, agressief en emotioneel stuk over de drang tot overleven.

Het eerste deel van de oerversie van de Troje Trilogie: Andromache ging in 1989 in première in de Toneelschuur met Oda Spelbos in de titelrol. Nu 27 jaar later speelt de volledige Trilogie opnieuw, met wederom Oda Spelbos, ditmaal in de rol van Hecabe, oude vrouw en schoonmoeder van Andromache

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten vanaf € 20,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 19:30 uur.

Beeld: Annaleen Louwes

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 3 november 2016
Tot en met: 4 november 2016
Telefoonnummer: 070 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

De Tweede Wereld
Theater, Den Haag

Een muzikale voorstelling over vriendschap en verraad in Den Haag.

Lees meer »
Sissi (8+)
Familie, Den Haag

Een hilarische en ontroerende show van Theater Sonnevanck voor kinderen én hun ouders.

Lees meer »
Ogen van Surabaya
Theater, Den Haag

Een zoektocht naar culturele identiteit eindigt in een relatiedrama, in Theater aan het Spui.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust