€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 23 feb
Sluit venster x

We hadden liefde, we hadden wapens

Huub van der Lubbe (De Dijk), Ntjam Rosie, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Thirsa van Til zingen en spelen het verhaal van de zwarte Amerikaanse burgerrechtenstrijder Robert F. Williams, die in de jaren zestig de zwarte gemeenschap opriep in verzet te komen. Zijn leven lang streed hij voor het recht te zijn wie je bent en accepteerde hij alle consequenties van deze strijd. Maar welke gevolgen had zijn onverzettelijkheid voor zijn vrouw en kinderen?

'We hadden liefde, We hadden wapens' is een actuele vertelling over trots en het bevechten van je bestaansrecht. De voorstelling is gebaseerd op de nieuwe gelijknamige roman van Christine Otten. Het meeslepende verhaal wordt begeleid door krachtige soul en rhythm and blues en neemt u mee naar de straten van Monroe, North Carolina in de jaren '60.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 20,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 23 februari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Chapman for President
Muziek, Den Haag

Een speelfilm zonder beeld over een ontmoeting in Kameroen. In Den Haag.

Lees meer »
Emilia Galotti
Theater, Den Haag

Eigentijdse uitvoering over de vrouw achter het mooie gezicht, in Den Haag.

Lees meer »
Waanzin
Theater, Den Haag

Marle Brouwer is vastberaden om de waanzin te bezweren. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust