€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui - Zaal 3 Den Haag 10 feb
Sluit venster x

Tijdelijke Samenscholing - We Take it From Here

Na het lezen van 'Zelfbeschuldiging' van Peter Handke kwamen theatergezelschap Tijdelijke Samenscholing en Rebekka de Wit tot de schokkende constatering dat de grootste schuld uitgaat naar degenen van wie je het meest houdt. Schuld als gevolg van liefde.
Ze vroegen zich af wat dit vreemde knaagdier in onze onderbuik daar doet en of het misschien niet alleen maar vernietigend is.

Via namen, objecten, woorden, mensen die hun leven getekend hebben, proberen ze in kaart te brengen met wie ze verbonden zijn en waar ze zich schuldig aan hebben gemaakt. Ze vragen zich temidden van hun eigen geschiedenis en die van de wereld af of je ooit werkelijk kunt zeggen: We take it from here.

Voor deze voorstelling schreef Rebekka de Wit een nieuwe tekst. Stan Vreeken componeerde een zestal nieuwe nummers. Samen vormt dit nieuw geschreven materiaal de basis voor de voorstelling.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 15,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui - Zaal 3
Adres: De Constant Rebecqueplein 20A, Den Haag
Wanneer: 10 februari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

ONE.
Muziek, Den Haag

Een muzikale solo performance over beweging en eenzaamheid. In Den Haag.

Lees meer »
Terugkeer Turk
Theater, Den Haag

Komische fictieve informatieavond over Turken die terugkeren naar Turkije. In Den Haag.

Lees meer »
Someone or Other
Theater, Den Haag

Voorstelling rond de thema's privacy, vrijheid en veiligheid. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust