€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 14 dec - 15 dec
Sluit venster x

Laura van Dolron - WIJ

Ik ga zeggen wie wij zijn, en dat is bijna onmogelijk, omdat bij alles wat ik zeg iemand denkt, “zo ben ik niet”. En dat zegt heel veel over wie wij zijn...

Laura van Dolron vraagt zich af wat we bedoelen als we ‘wij’ zeggen. Wie zijn ‘wij’ en hoe bepalen we wie daar bij hoort en wie niet? Hoe worden we een zo groot mogelijke wij? En gaat het lukken om te erkennen dat ‘zij’ bij ons horen? Na Laura’s succesvoorstelling 'Liefhebben', is het met WIJ tijd voor een scherper en kritischer geluid. Laura van Dolron maakte een voorstelling die laat zien dat je kwaad maken over de staat van de wereld, soms ook liefde is.

WIJ is een politieke speech die je door elkaar schudt. Een persoonlijke bekentenis die je hart breekt. Een ontregelend portret van wie wij zijn. WIJ houdt ons een lachspiegel voor, en of we nou willen of niet, we kunnen niet stoppen met kijken. 

Laura van Dolron
Laura van Dolron (Rotterdam 1976) maakt intelligente voorstellingen vol maatschappelijke betrokkenheid en zelfspot, die gaan over de wereld om haar heen. Ze vond haar eigen genre uit: stand-up filosofie. Laura staat als zichzelf op het podium en voert een gesprek met het publiek. Een gesprek dat zowel humoristisch als filosofisch is.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 17,50. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Laura van Dolfron - Iemand moet het doen

Speel video

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 14 december 2016
Tot en met: 15 december 2016
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

On the Road
Theater, Den Haag

Een vriendengroep op zoek naar wildernis, naar het boek van Jack Kerouac. In Den Haag.

Lees meer »
Een vorig leven
Theater, Den Haag

De wereld van Toon Tellegen wordt op betoverende wijze tot leven gebracht. In Den Haag.

Lees meer »
De Grote Illusionist (8+)
Theater, Den Haag

Vier vrienden, twee vluchtelingen en één generatiekloof. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust