€ 2,50 Korting

Familie Theater aan het Spui Den Haag 16 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.theateraanhetspui.nl

NTjong - Zebra Zebra (5+)

Als een wilde zebra zomaar opduikt in een stadje, raakt iedereen in rep en roer. Zeker omdat er steeds meer zebra’s verschijnen. Met hun komst verandert alles en raakt iedereen op drift. Maar één ding is duidelijk: de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

'Zebra Zebra' is een theatraal en muzikaal stripverhaal voor de hele familie. Over de angst voor het vreemde en over zwart-wit denken in een full colour wereld. Geïnspireerd op het beroemde toneelstuk Le Rhinocéros van Eugène Ionesco. 'Zebra Zebra' werd bekroond met een Zilveren Krekel in 2014 en is enthousiast ontvangen door pers en publiek. Dit seizoen is deze wonderschone, beeldende voorstelling opnieuw te zien met de originele cast.

“Met maquettes, speelgoedzebra's, langspeelplaten, vingerpopjes, camera's en gezichtsbedrog ontstaat een absurdistische wereld die even grappig als verontrustend is. En waarin de sympathieke wild rennende zebra standhoudt en uiteindelijk, met de liefde, voor kleur zorgt." **** De Volkskrant

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 10,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 15:00 uur.

Beeld: Bowie Verschuren

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 16 november 2016
Telefoonnummer: 070 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Wende zingt Winterreise
Muziek, Den Haag

Wende Sneijders zingt de 24 liederen van Schuberts meesterwerk. In Den Haag.

Lees meer »
Sell me your secret (13+)
Familie, Den Haag

Interactieve familievoorstelling over privacy. In Den Haag.

Lees meer »
De Tweede Wereld
Theater, Den Haag

Een muzikale voorstelling over vriendschap en verraad in Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust