€ 4,- Korting

Theater Stadsschouwburg Amsterdam Amsterdam 6 jan - 8 jan
Sluit venster x

De Vader

Vorig jaar werd acteur, regisseur en schrijver Hans Croiset 80 jaar. Nu staat Croiset weer op het toneel, in 'De Vader', een schurende en komische voorstelling over Alzheimer.

In 'De Vader' zien we door de ogen van André (Hans Croiset) de verwarring van iemand met Alzheimer. Zijn onrust en paniek raken niet alleen hem, maar ook zijn dochter Anne (Johanna ter Steege). 'De Vader' levert herkenbare situaties op die niet alleen bitter, maar ook komisch zijn, vooral als André's normen samen met zijn herinneringen vervliegen.

'Le Père' (De Vader) is geschreven door de Franse auteur Florian Zeller, door sommigen ‘het grootste literaire talent in Frankrijk’ genoemd. Zijn werk is veelvuldig bekroond, ook in het buitenland. Onder meer in Londen was 'The Father' een regelrechte hit en werd onderscheiden met een Olivier Award. Dit seizoen komt de voorstelling in meer dan 25 landen uit, van Brazilië tot Korea. De Nederlandse versie wordt geregisseerd door Gijs de Lange. Met Croiset en Ter Steege staan twee kanonnen van het Nederlandse toneel op het podium.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- korting op kaarten van
af € 10,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang 20:30 uur.

Beeld: Mark Engelen

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam
Adres: Leidseplein 26, Amsterdam
Wanneer: 6 januari 2017
Tot en met: 8 januari 2017
Telefoonnummer: 020 - 6242311
Website: stadsschouwburgamsterdam.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Het Nationale Toneel - RACE
Theater, Amsterdam

Spannende advocatenshow over (positieve) discriminatie. In Amsterdam.

Lees meer »
Tg. Amsterdam - De meiden
Theater, Amsterdam

Over twee dienstmeiden die de moord op hun meesteres beramen. In Amsterdam.

Lees meer »
De Nachtmis
Theater, Amsterdam

Het alternatief voor de traditionele kerstavond. In de Stadsschouwburg Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust