Kans op

Theater Stadsschouwburg Amsterdam Amsterdam 25 nov

Peeping Tom - Moeder

Moeder. De belangrijkste vrouw in het vroege leven van ieder mens. We dragen onze moeder altijd met ons mee. In ons onderbewuste, onze herinneringen, ons gedrag en onze latere relaties. Al die stukjes moeder worden door theatergezelschap Peeping Tom in elkaar gepuzzeld, met hun kenmerkende sardonische humor, tederheid en fysiek kunstenaarschap. Peeping Tom staat voor theatrale dansvoorstellingen waarin ze surreële, filmische werelden creëren vol tragikomische confrontaties tussen mensen die tegen wil en dank samenleven. Ze hebben er intussen heel Europa mee veroverd.

Moeder is het tweede deel in de trilogie Vader - Moeder - Kind van het Brusselse gezelschap Peeping Tom. In 2015 was ‘Vader’ te zien. "Razend knap theater en tegelijk snoeiharde werkelijkheid.", schreef Het Parool (*****)."Tederheid en subtiele humor. Een prachtige voorstelling." (NRC ****).

'Moeder' is te zien op 25 november in Stadsschouwburg Amsterdam. In samenwerking met Stadsschouwburg Amsterdam verloten wij vier toegangskaarten voor de voorstelling op vrijdag 25 november om 20:30 uur, met voorafgaand op het Marnixbordes om 20.00 uur een voorbeschouwing. U kunt daar nu kans op maken!

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 2 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 35,- per kaart. De actie loopt van 14 oktober tot en met 8 november 2016. Winnaars ontvangen uiterlijk 11 november 2016 bericht.

Beeld: Gabriela Carrizo

project.general_error_messageU vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Peeping Tom - Moeder
Waar: Stadsschouwburg Amsterdam, Amsterdam, Leidseplein 26
Wanneer: 25 november 2016

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Hoe de grote mensen weggingen (8+)
Familie, Amsterdam

Familievoorstelling van Jetse Batelaan. 'Hoe overleven de kinderen het, wanneer de grote mensen weg zijn?'

Lees meer »
Theater Utrecht - Westkaai
Theater, Amsterdam

Beklemmende voorstelling over ontheemde mensen in Europa anno nu.

Lees meer »
25 jaar LeineRoebana
Dans, Amsterdam

Feestelijke jubileumvoorstelling rondom 25-jarig bestaan LeineRoebana. In Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust