€ 4,- Korting

Theater Stadsschouwburg Amsterdam Amsterdam 13 jan
Sluit venster x

NTGent - Sneeuw

De Turkse Nobelprijswinnaar Orhan Pamuk schreef met ‘Sneeuw’ een even rijk als bevreemdend boek. Thema’s als liefde, politiek en religie worden met elkaar verweven tot een complex en aantrekkelijk geheel. Met subtiele humor schetst Pamuk een portret van zijn vaderland: een immens grensgebied tussen oosterse en westerse waarden, een wereld waarin rede, lust en religie al eeuwenlang strijden om voorrang. De gevierde regisseur Luk Perceval zet een prachtcast in voor deze toneelbewerking van de monumentale roman: Pierre Bokma, Els Dottermans, Frank Focketyn en Turkse gastacteurs. 

Het verhaal
De dichter Ka woont al twaalf jaar in Duitsland. Naar aanleiding van de lokale verkiezingen in zijn vaderland Turkije vraagt een krant hem terug te keren en een reportage te schrijven. Ka hoopt de mooie Ipek terug te zien, zijn heimelijke jeugdliefde. Ipek woont bij haar vader, die het familiepension Sneeuwzicht uitbaat. Door de zware sneeuwval raakt de stad afgezonderd van de buitenwereld. In zijn poging om het plaatselijke leven te doorgronden, raakt Ka verstrikt in een web van leugens, roddels en raadsels; een situatie die hem frustreert maar die hem ook inspireert.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- korting op kaarten van
af € 10,- voor de voorstelling op 13 januari. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang 20:30 uur.

Beeld: Jules August en Anton Corbijn

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam
Adres: Leidseplein 26, Amsterdam
Wanneer: 13 januari 2017
Telefoonnummer: 020 - 6242311
Website: stadsschouwburgamsterdam.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Het Nationale Toneel - RACE
Theater, Amsterdam

Spannende advocatenshow over (positieve) discriminatie. In Amsterdam.

Lees meer »
Tg. Amsterdam - De meiden
Theater, Amsterdam

Over twee dienstmeiden die de moord op hun meesteres beramen. In Amsterdam.

Lees meer »
De Vader
Theater, Amsterdam

Een schurende en komische voorstelling over Alzheimer, met Hans Croiset. In Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust