20% Korting

Theater Theater aan de Parade 's-Hertogenbosch 5 jan
Sluit venster x

Indecent Proposal

Hoe ver ga je voor een miljoen? Dat is de hamvraag van 'Indecent Proposal', een zinderend erotisch drama over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Na de succesvolle theaterproductie ‘Fatal Attraction’ brengen de makers komend seizoen opnieuw een bioscoophit op de planken, met Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates in de hoofdrollen. 

Daphne en David zitten op zwart zaad. Een excentrieke miljardair biedt het pasgetrouwde stel financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De beloning: een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Is Daphne te koop? Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden. 

De gelijknamige Hollywood-film uit 1993 met Robert Redford en Demi Moore was een ware kaskraker en deed het nodige stof opwaaien. Want het gegeven zet u natuurlijk aan het denken: wat zou u doen in zo’n situatie? 

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 20% korting op kaarten vanaf € 28,50, inclusief pauzedrankje en garderobe. Kies in het bestelproces voor de kaartsoort 'BGL VIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Roy Beusker

Praktische informatie

Locatie: Theater aan de Parade
Adres: Parade 23, 's-Hertogenbosch
Wanneer: 5 januari 2017
Telefoonnummer: 073 - 6 809 809
Website: www.theateraandeparade.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Koning Koos is jarig (3+)
Familie, 's-Hertogenbosch

Leerzame familievoorstelling, gebaseerd op de Z@ppelin-serie. In Den Bosch.

Lees meer »
Hans Klok's House of Horror
Theater, 's-Hertogenbosch

Spectaculaire en griezelige familieshow in Den Bosch.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust