€ 5,- Korting

Theater Koninklijke Schouwburg Den Haag 14 okt - 15 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.ks.nl

Tg. Amsterdam - Glazen Speelgoed

"Een glasheldere toneelavond om je even heerlijk in te kunnen verliezen.", schreef Theaterkrant (****) over dit explosieve familiedrama, een regie van de Amerikaanse regisseur Sam Gold bij Toneelgroep Amsterdam.

Gold wordt in eigen land bejubeld. Hij won een Obie Award, een Tony Award en regisseerde grote namen als Ewan McGregor en Daniel Craig. In 2015 haalde Ivo van Hove hem naar Toneelgroep Amsterdam voor de regie van Glazen speelgoed, een Amerikaanse klassieker van Tennessee Williams (The Glass Menagerie).

Het stuk is een inkijk in het leven van een arm gezin. Dochter Laura is licht gehandicapt en leeft een teruggetrokken bestaan. Broer Tom droomt van een leven als dichter. Moeder Amanda is op zoek naar een man voor haar dochter. Als zij een huwelijkskandidaat uitnodigt, zet dat de verhoudingen binnen het gezin onder hoogspanning.

Sam Gold: ‘Ik was een tiener toen ik Glazen speelgoed voor het eerst zag. Een schroeiende autobiografische kijk van een kunstenaar op zijn eigen leven en gezin."

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u5,- korting op de 1e, 2e en 3e rang kaarten vanaf 16,75, zo lang de voorraad strekt. Vul bij de aanschaf van kaarten de actiecode BGL2016 in. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Sanne Peper

Praktische informatie

Locatie: Koninklijke Schouwburg
Adres: Korte Voorhout 3, Den Haag
Wanneer: 14 oktober 2016
Tot en met: 15 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 345 67 89
Website: www.ks.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Den Haag

Hilarische show met Jon van Eerd in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »
Het verzamelde werk van William Shakespeare
Theater, Den Haag

Een must voor iedereen die van Shakespeare, theater en humor houdt.

Lees meer »
Winterbloemen
Theater, Den Haag

Met Susan Visser en Anneke Blok in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust