€ 4,- Korting

Theater Stadsschouwburg Amsterdam Amsterdam 28 sep - 8 okt
Sluit venster x

Voor Tg. Amsterdam - Husbands and wives in Stadsschouwburg Amsterdam te Amsterdam kunt u telefonisch reserveren via 020 - 6242311.

Reserveer online via stadsschouwburgamsterdam.nl

Tg. Amsterdam - Husbands and wives

Husbands and wives is het soort relatiekomedie, pijnlijk schrijnend en heel grappig, waar meesterpemmist en -humorist Woody Allen patent op heeft. Jack en Sally gaan scheiden. In opperste harmonie, beweren ze. Maar voor hun vrienden Gabe en Judy is het een ontzettende schok. De scheiding haalt het leven van het viertal grondig overhoop.

Husbands and wives, gebaseerd op de film van Woody Allen, ging tijdens Holland Festival 2016 in wereldpremière. Het was de tweede regie (na Medea) van het Australische regietalent Simon Stone bij Toneelgroep Amsterdam.

Simon Stone wordt geroemd om de manier waarop hij de klassiekers radicaal weet te herschrijven en, met behoud van de strekking en de personages, er een actueel en indringend stuk van te maken.

“Stone heeft de acteurs gevraagd lekker gas te geven. Het spelplezier spat ervan af in scènes die zijn gemonteerd zoals de radertjes van een Zwitsers uurwerk in elkaar grijpen.”
Het Parool

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- korting op kaarten vanaf € 21,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet uw VIP-KAART niet mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Jan Versweyveld

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam
Adres: Leidseplein 26, Amsterdam
Wanneer: 28 september 2016
Tot en met: 8 oktober 2016
Telefoonnummer: 020 - 6242311
Website: stadsschouwburgamsterdam.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

De PindakaasPrins (6+)
Familie, Amsterdam

Stoere familievoorstelling vol regen, sprookjes en barok & roll.

Lees meer »
De Warme Winkel
Theater, Amsterdam

Onnavolgbaar, poëtisch en doordrenkt van humor zet De Warme Winkel een spetterend sluitstuk neer.

Lees meer »
Missie
Theater, Amsterdam

Geestige, ontroerende en schokkende momenten in deze monoloog over missionarissen in Congo.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust