Kans op

Theater Theater aan het Spui Den Haag 17 nov

Tg. Oostpool - De Lankmoedigen

'De Lankmoedigen' speelt zich af rond het ziekenhuisbed van Hansje. Zij, een transgender en dramatherapeute, is in coma geslagen op een terrein van hufterproofcontainers, een prestigeproject van de gemeente. Terwijl Hansje en de dokters in het ziekenhuis vechten voor haar leven, verandert het persoonlijke drama buiten in een media-rel.

Naast een satire over, is 'De Lankmoedigen' ook een eerbetoon aan de ambtenaren die zich dagelijks inzetten om onze samenleving min of meer op de rails te houden. De voorstelling is het laatste deel uit het succesvolle drieluik ‘Goede Bedoelingen’ van Joeri Vos, een reeks satires over mensen uit verschillende milieus en hun uiteenlopende ‘wereld-verbeterende’ ideeën.

'De Lankmoedigen' is te zien op 17 november in Theater aan het Spui in Den Haag. In samenwerking met Theater aan het Spui verloten wij vier toegangskaarten voor de voorstelling op donderdag 17 november om 20:15 uur. U kunt daar nu kans op maken!

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 2 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 20,- per kaart. De actie loopt van 12 oktober tot en met 31 oktober 2016. Winnaars ontvangen uiterlijk 3 november 2016 bericht.

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Tg. Oostpool - De Lankmoedigen
Waar: Theater aan het Spui, Den Haag, Spui 187
Wanneer: 17 november 2016

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Wende zingt Winterreise
Muziek, Den Haag

Wende Sneijders zingt de 24 liederen van Schuberts meesterwerk. In Den Haag.

Lees meer »
Sell me your secret (13+)
Familie, Den Haag

Interactieve familievoorstelling over privacy. In Den Haag.

Lees meer »
De Tweede Wereld
Theater, Den Haag

Een muzikale voorstelling over vriendschap en verraad in Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust