€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 9 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

Tg. Suburbia - Winterbloemen

Theatergroep Suburbia maakt ontroerende, tragische, hilarische en toegankelijke voorstellingen over het menselijk tekort.Winterbloemen is een indringende nieuwe voorstelling over vriendschap, levensdrift en eindigheid, gespeeld door een ijzersterke cast: Susan Visser, Anneke Blok, Lotje van Lunteren en Astrid van Eck.

Vier vriendinnen zijn op weg naar een luxe wellness-oord in de Ardennen. Ze gaan een feestelijke punt zetten achter een emotionele periode van een van hen. Hun auto’s knallen echter op elkaar in een sneeuwstorm en raken total loss. Wonder boven wonder zijn ze zelf ongedeerd. Nu is het wachten op verlossing. Als die ooit komt, tenminste. Het wordt een gedenkwaardige en bewogen nacht waarin zo goed als niets van het leven onbesproken blijft.

Winterbloemen is een aangrijpende en hilarische theatervoorstelling over onvervulde verlangens. De tekst is van Peer Wittenbols en het stuk wordt geregisseerd door Rob Ligthert. Samen hebben zij een rijkgeschakeerd oeuvre opgebouwd, met recente successtukken als Liefdeslied en Honingjagers.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e-rangskaarten vanaf € 21,50. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Claudia Kamergorodski

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 9 november 2016
Telefoonnummer: 09003344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

María Juncal & Company - Flamenco Fantasy
Dans, Zaandam

María Juncal neemt u mee in een spetterende flamencoshow. In Zaandam.

Lees meer »
Vals (12+)
Familie, Zaandam

Thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, in Zaandam.

Lees meer »
Jörgen Raymann - Zo kan het ook
Cabaret, Zaandam

Jörgen Raymann is terug met zijn hilarische show 'Zo kan het ook'. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust