€ 5,- Korting

Museum Beurs van Berlage Amsterdam 18 jun - 8 jan
Sluit venster x

The Art of Banksy

In de Beurs van Berlage is tot en met 8 januari 2017 het iconische werk van street art kunstenaar Banksy te bewonderen. Tachtig originele werken vertellen het verhaal van de veelbesproken kunstenaar en activist, opgesteld binnen diverse high-tech displayinstallaties zoals gereconstrueerde Londense straten, metrostations en zelfs Banksy’s atelier.

Wie of wat Banksy is, houdt de kunstwereld al sinds het begin van de jaren '90 bezig. Het werk van de Britse Banksy duikt wereldwijd op. Met humoristische, politiek getinte en enigszins provocerende werken, die hij in de openbare ruimte plaatst, weet hij de gevestigde orde op te schudden. 'The Art of Banksy' toont dat het werk van Banksy ook buiten de oorspronkelijke context spraakmakend is en tot nadenken stemt. Met tachtig kunstwerken is dit het grootste Banksy overzicht dat ooit bij elkaar is gebracht.

“Normaliter zul je heel wat kilometers moeten afleggen om al zijn creaties te bewonderen, in de Beurs van Berlage vind je bij THE ART OF BANKSY echter 80 kunstwerken bij elkaar.”- BLVD

Voor een sfeerimpressie van de tentoonstelling kijkt u hier: live.theartofbanksy.amsterdam.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u aan de deur € 5,- korting op de reguliere prijs van € 19,50. Online krijgt u
3,- korting op de reguliere onlineprijs van € 17,50. In beide gevallen betaalt u 14,50. Kies in het bestelproces voor de BGL VIP-KAART. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Banksy

Praktische informatie

Locatie: Beurs van Berlage
Adres: Damrak 243, Amsterdam
Wanneer: 18 juni 2016
Tot en met: 8 januari 2017
Website: www.beursvanberlage.com

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust