15% Korting

Muziek Schouwburg Gooiland Hilversum 17 dec
Sluit venster x

The Kik - Met de deur in huis

In dit muzikale 'blijspel' schijnt The Kik vanuit een tot nu toe onderbelichte hoek. Naast veel eigen werk komen de meest uiteenlopende inspiratiebronnen aan bod: van vaderlandse tekstdichters als Lennaert Nijgh, Joop Visser en Annie M.G. Schmidt tot componisten als Johann Sebastian Bach en natuurlijk de onvermijdelijke invloed van dat ene bandje uit Liverpool.

‘Met de deur in huis’ is een voorstelling waarin plaats is voor meer dan alleen rock 'n roll: tweestemmige inventies, de voorliefde voor de smartlap, aubades, satire en zelfs neder-skiffle passeren de revue. Revue? Of klucht? Wie zal het zeggen. Het overspel is in ieder geval verdwenen, maar de deuren zijn gebleven. En vanavond gaan ze allemaal open.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 15% korting op kaarten van € 22,50 excl. servicekosten. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Schouwburg Gooiland
Adres: Emmastraat 2, Hilversum
Wanneer: 17 december 2016
Telefoonnummer: 035 744 0115
Website: www.gooilandtheater.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust