15% Korting

Cabaret Theater Gooiland Hilversum 22 feb
Sluit venster x

T-splitsing - Tineke Schouten

Het maken van keuzes, we doen het iedere dag. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit. In Tineke’s nieuwe theatershow 'T-splitsing' kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. 

Hoe is ze eigenlijk cabaretière geworden en waarom geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze het ook zeer naar haar zin heeft als ze met haar gezin vakantie kan vieren? Het maken van al die keuzes mag soms best vermoeiend zijn, maar Tineke zou Tineke niet zijn als ze er ook niet de humor van inziet.

Wat volgt is een zeer persoonlijke en grappige show vol liedjes, parodieën en natuurlijk haar bekende typetjes. Voor deze avond is de keuze op de T-splitsing dan ook makkelijk gemaakt en neemt u 'afslag theater'.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 15% korting op kaarten van € 37,50 excl. servicekosten. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Theater Gooiland
Adres: Emmastraat 2, Hilversum
Wanneer: 22 februari 2017
Telefoonnummer: 035 744 0115
Website: www.gooilandtheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Jeroen van der Boom
Muziek, Hilversum

Intieme theatershow met energieke liedjes en prachtige ballads in Hilversum.

Lees meer »
Jon van Eerd
Theater, Hilversum

Jon van van Eerd is gierend grappig, dwaas en hartveroverend als babysittende Harrie.

Lees meer »
Peter Pannekoek - Zacht van binnen
Cabaret, Hilversum

Een geslaagde mix van comedy en theatrale vertelling over angst, in Theater Gooiland.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust