20% Korting

Muziek Grote Kerk Naarden 11 feb
Sluit venster x

Valentijn's Canto Ostinato ligconcert

Heeft u ooit wel eens liggend geluisterd naar een live concert van de befaamde Canto Ostinato? Dit is uw kans om het mee te maken op een heel mooie locatie midden in Naarden. In het kader van Valentijnsdag verzorgen pianisten Sandra en Jeroen van Veen sinds 2015 het Valentijn’s Canto Ostinato ligconcert in de Grote Kerk in Naarden.

Kom ook genieten van deze ruimte met prachtige akoestiek, uitstekend geschikt voor de Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt, uitgevoerd door het befaamde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen. Beleef dit unieke concert samen met de persoon die u liefheeft en onderga dit warme bad van klanken, gespeeld op twee imposante vleugels in een adembenemend decor.

Als extra dimensie is het de bedoeling dat u uw matje/matrasje en/of kussen meeneemt naar de kerk om op de kerkvloer (vloerverwarming is deels aanwezig) te gaan liggen luisteren naar de muziek. Dat wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 35,-, exlc. verwerkingskosten. Vul bij het bestelproces de kortingscode BGLVIPVCN in. Met uw VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:30 uur.

Beeld: F. van den Assem

Praktische informatie

Locatie: Grote Kerk
Adres: Marktstraat 13, Naarden
Wanneer: 11 februari 2017
Telefoonnummer: 035 - 694 9873
Website: www.theaterkantoor.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust