Gratis

Museum Van Abbemuseum Eindhoven

Van Abbemuseum

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren, Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Staat er een rij? Vergeet er dan niet langs te lopen. BankGiro Loterij VIP-KAARThouders mogen direct doorlopen naar de kassa.

In het Van Abbemuseum in Eindhoven kunt u terecht voor hedendaagse kunst. Dit museum is met een collectie van ruim 2.700 kunstwerken een van de meest toonaangevende musea op dit gebied in Europa.

Hier zijn sleutelwerken van Picasso, Chagall, Lissitzky en Körmeling te bekijken. Het museum stelt op een experimentele manier vragen over kunst en samenleving, bezoekers worden geprikkeld om hier ook over na te denken.

In het Van Abbemuseum kunt u terecht voor vele kunststromingen, zoals het kubisme, het constructivisme, De Stijl, expressionisme, Cobra, het constructivisme en conceptuele kunst. Ook zijn er installaties en sculpturen te zien, evenals videokunst.Vergeet ook niet in de museumtuin naar het beeld Honoré de Balzac van Rodin te bekijken.

Praktische informatie

Locatie: Van Abbemuseum
Adres: Bilderdijklaan 10, Eindhoven
Telefoonnummer: 040 238 10 00
Website: www.vanabbemuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust