25% Korting

Theater DeLaMar Theater Amsterdam 29 sep - 16 okt
Sluit venster x

Reserveer online via delamar.nl

Venus

In de Broadwayhit Venus spelen Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan een gewaagd machtsspel in een toneelstuk over verleiding, erotiek en macht.

Venus is geïnspireerd op het literaire meesterwerk Venus im Pelz van Leopold von Sachter-Masoch, uit 1870. Een scherp geschreven en zowel geestig als ontroerend verhaal.

Toneelregisseur Thomas (Spitzenberger) is op zoek naar een hoofdrolspeelster voor zijn nieuwe toneelstuk Venus in Fur, dat hij baseert op het gelijknamige boek dat over masochisme en onderwerping gaat.

Als hij op het punt staat het theater te verlaten na een auditiedag, loopt Vanda (Verbaan) binnen. Ze is veel te laat en maakt een ordinaire indruk, maar ze weet hem over te halen om haar acteerkunsten te tonen.

Waarna ze in de dominante toneelspeelster verandert waar hij naar op zoek is. Als hij ervoor kiest om zelf de rol van onderdanige tegenspeler te vervullen, beginnen fictie en werkelijkheid steeds meer door elkaar heen te lopen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op plekken op de 1e rang, vanaf € 34,50. Voer bij het bestellen van de kaarten de promotiecode VIPCARD44 in, hierna wordt de korting automatisch verrekend.

De korting is niet geldig op de première datum of in combinatie met andere acties. Geen restitutie mogelijk op reeds gekochte/gereserveerde kaarten.

Als er op de dag zelf nog plaatsen beschikbaar zijn, ontvangt u op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART 50% korting op de best beschikbare plaatsen.

Beeld: Janey van Ierland

Praktische informatie

Locatie: DeLaMar Theater
Adres: Marnixstraat 402, Amsterdam
Wanneer: 29 september 2016
Tot en met: 16 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 33 52 627
Website: www.delamar.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

RENT
Musical, Amsterdam

Succesvolle musical over een groep vrienden op hun weg naar volwassenheid.

Lees meer »
The Sunshine Boys
Musical, Amsterdam

Muzikale komedie vol hilarische taferelen, oud zeer en catchy popsongs.

Lees meer »
Palm Springs
Theater, Amsterdam

Intrigerend Amerikaans familiedrama met Tjitske Reidinga in het DeLaMar Theater.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust