20% Korting

Cabaret Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 22 nov
Sluit venster x

Jekkers & Jeroen - Als we zo vrij mogen zijn (resprise)

Cabaretiers Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk zijn al lange tijd bevriend en het idee om samen een programma te maken, is al oud. Maar afgelopen seizoen was de tijd er rijp voor: Jeroen had na vijfentwintig jaar optreden geen zin meer om solo verder te gaan, Harrie wilde na een sabbatical van twaalf jaar graag weer eens het podium op. En dus kwamen deze twee oude vrienden samen om een avondvullend programma te schrijven.

Het werd een voorstelling vol nieuwe nummers, hilarische anekdotes en mooie verhalen, waarin de heren laten zien waar ze van elkaar verschillen en hoe ze op elkaar lijken. 'Als we zo vrij mogen zijn' ontving lovende recensies en trok avond na avond volle zalen. Nu zijn ze terug in Nijmegen!

"Jekkers en van Merwijk is volks versus elitair cabaret. (…) De wisselwerking tussen deze twee heeft een hoogst vermakelijke show opgeleverd." - Volkskrant **** 

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten van € 27,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Jaap Reedijk

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 22 november 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Wim Daniëls - Associëren
Cabaret, Nijmegen

Taalanalyses, droge humor en gedachtekronkels, in Nijmegen.

Lees meer »
NUHR - Draai het eens om
Cabaret, Nijmegen

Eén van de beste en geestigste shows van NUHR, in Nijmegen.

Lees meer »
Kreutzersonate
Theater, Nijmegen

Sterk drama met Angela Schijf over passie en jaloezie in een huwelijk. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust