20% Korting

Muziek Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen 11 jan
Sluit venster x

Brace

Dé comeback van 2015 staat op naam van de Brace. Door zijn deelname aan The Voice of Holland won de zanger opnieuw de harten van vele Nederlanders. Eddy Brace Rashid MacDonald werd geboren in Indonesië als kind van twee Surinaamse ouders. Hij groeide op in het Amsterdamse Betondorp in een muzikaal gezin. Op zijn zestiende scoorde Brace diverse hits, maar daarna ging het mis, zowel privé als met zijn carrière.

Bijna vijftien jaar na zijn doorbraak weet Brace wat hij wil; het Nederlandstalige lied op zijn eigen manier vertolken! Door zijn deelname aan The Voice of Holland weet heel Nederland hoe zijn nieuwe missie klinkt.

In zijn eerste muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde. Hij vertelt over hoe hij als probleemjongere opgeroeide in Amsterdam. Over de sterke band met zijn moeder, die geëmigreerd is en hij verschrikkelijk mist. Kortom, over zijn hoogtepunten en zijn diepe dalen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten van € 15,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:15 uur.

Praktische informatie

Locatie: Concertgebouw De Vereeniging
Adres: Keizer Karelplein 2D, Nijmegen
Wanneer: 11 januari 2017
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Wiener Melange
Muziek, Nijmegen

Ernst Daniël Smid presenteert de mooiste klassieke muziek uit Wenen. In Nijmegen.

Lees meer »
Goldberg-variaties
Muziek, Nijmegen

Jan-Willem Roozenboom speelt Bachs Goldberg-variaties in Nijmegen.

Lees meer »
Be Bach
Familie, Nijmegen

Een interactieve voorstelling waarin elk kind zich Bach waant. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust