20% Korting

Theater Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 24 jan
Sluit venster x

De Vader

In het pijnlijk-geestige en internationaal bejubelde ‘De Vader’ zien we de verwarring van iemand met Alzheimer. Langzaam maar zeker glijdt André weg in een mistige wolk, waarin de wereld die hij eens zo goed kende verdwijnt. Herinneringen vergaan, vertrouwde gezichten vervagen. Ook zijn omgeving wordt geraakt. Dochter Anne probeert haar vader bij te staan, maar hoe help je iemand die steeds verder wegraakt? Het zorgt voor herkenbare situaties die schuren, maar ook komisch kunnen zijn.

'Le Père' (De Vader) is geschreven door de Franse auteur Florian Zeller, door sommigen ‘het grootste literaire talent in Frankrijk’ genoemd. Zijn werk is veelvuldig bekroond, ook in het buitenland. Onder meer in Londen was 'The Father' een regelrechte hit en werd onderscheiden met een Olivier Award. Dit seizoen komt de voorstelling in meer dan 25 landen uit, van Brazilië tot Korea. De Nederlandse versie wordt geregisseerd door Gijs de Lange. Met Croiset en Ter Steege staan twee kanonnen van het Nederlandse toneel op het podium.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 22,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Mark Engelen

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 24 januari 2017
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Death Speaks
Muziek, Nijmegen

Vier solisten spelen en zingen Engelse liederen op Schubert. In Nijmegen.

Lees meer »
Sjors van der Panne - Theaterconcert
Muziek, Nijmegen

Sjors zingt de mooiste liedjes van zijn helden en eigen werk. In Nijmegen.

Lees meer »
Introdans - Monumentaal
Dans, Nijmegen

Een prachtige drieluik van monumentale choreografieën. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust