20% Korting

Familie Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 15 jan
Sluit venster x

Fieperdepiep Festival (2+)

Op 17 december 2016 is het honderd jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren en wordt gevierd met het 'Fieperdepiep Festival'! Fiep is vooral bekend van haar illustraties bij de jeugdboeken van Annie M.G. Schmidt en Mies Bouhuys. Wie is er niet groot geworden met ‘Jip en Janneke’, ‘Pluk van de Petteflet’ en de poezen ‘Pim en Pom’? En nog steeds is het werk van Fiep springlevend.

Tijdens het Fieperdepiep Festival wordt ze flink in het zonnetje gezet. Het wordt een vrolijke en sprankelende theaterbelevenis voor kinderen vanaf twee jaar. De foyer wordt door De Taartrovers veranderd in een interactieve theaterspeeltuin, het kloppend hart van het festival. Kinderen kunnen er creatief bezig zijn en heerlijk verder borduren op wat ze hebben gezien en beleefd tijdens de voorstellingen ‘Fiep Fiep vogeltje’ en ‘Pim & Pom’. Ze kunnen spelen in het keukentje, het atelier of de zitkamer, of lekker wegdromen met een verhaaltje in een poezenmand.

Buiten staat de Fiepbus, een vrolijk gedecoreerde dubbeldekker. Beneden in de bus kunnen de kinderen door een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Op de bovenverdieping kunnen ze spelletjes doen, knutselen en nog veel meer. Soms worden er ook kleine ritjes gemaakt!

Op 15 januari vinden er van 9:30 tot 12:30 uur verschillende voorstellingen plaats. Kaarten bestelt u via de link.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten van € 7,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 15 januari 2017
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Mariken van NUMegen
Theater, Nijmegen

Vermakelijke en actuele bewerking van het middeleeuwse verhaal. In Nijmegen.

Lees meer »
De Grote Plons (2+)
Familie, Nijmegen

Avontuurlijke familiemusical, naar de Nickolodeon serie. In Nijmegen.

Lees meer »
Bint
Theater, Nijmegen

Toneelversie van het beste boek van Bordewijk. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust